VoxUkraine Opinion: Кандидати в Депутати Мають Висловити Свою Думку про Реформу Децентралізації | VoxUkraine

VoxUkraine Opinion: Кандидати в Депутати Мають Висловити Свою Думку про Реформу Децентралізації

29 Вересня 2015
FacebookTwitterTelegram
947

Виборці України повинні задати два важливі питання кандидатам у місцеві ради, які беруть участь у виборах 25 жовтня:

По-перше, Як проект реформи децентралізації, який обговорюється у Верховній Раді, розширить Ваші можливості служити громаді в якості депутата місцевої ради?

По-друге, Які зміни, на Ваш погляд, необхідно внести в проект реформи децентралізації, щоб місцеві депутати – такі, як Ви, – могли найкращим чином виконувати свої обов’язки і служити народові України?

Дотепер у дискусії щодо децентралізації брали участь переважно політики і чиновники національного рівня, повноваження яких мають істотно зменшитись в ході будь-якої реформи децентралізації. У цій дискусії українці повинні також почути позицію місцевих лідерів, повноваження яких реформа розширить. Кандидати в місцеві органи влади мають пояснити, яким чином реформа децентралізації розширить їх можливості поліпшити якість суспільних послуг, яких потребують і на які заслуговують українці. Якщо результатом цієї дискусії під час виборчої кампанії буде прийняття більш якісної реформи децентралізації – то ці місцеві вибори можна буде назвати найважливішими виборами в історії України.

Автори

Застереження

Автори не є співробітниками, не консультують, не володіють акціями та не отримують фінансування від жодної компанії чи організації, яка б мала користь від цієї статті, а також жодним чином з ними не пов’язаний