Конференція “Банківський сектор та монетарна політика: перспективи розвитку” | VoxUkraine

Конференція “Банківський сектор та монетарна політика: перспективи розвитку”

9 Лютого 2017
FacebookTwitterTelegram
3490

Національний банк України, Київська школа економіки та VoxUkraine  запрошують студентів та молодих дослідників взяти участь у конференції “Банківський сектор та монетарна політика: перспективи розвитку”, яка відбудеться 21 квітня 2017 року у Києві. 

До участі запрошуються студенти вищих навчальних закладів та молоді дослідники (віком до 30 років), які цікавляться дослідженнями мікро- та макроекономічних аспектів роботи банківського сектору та проведення монетарної політики.

Теми робіт можуть включати (але не обмежуються):

  • макроекономічні аспекти проведення монетарної політики
  • проблема вибору інструментів монетарної політики
  • макро- та мікроекономічні дослідження грошово-кредитного сектору економіки
  • ефективне регулювання банківського сектору
  • банківський кредит та економічний розвиток
  • інші питання

Кінцевий термін подачі робіт – 26 березня 2017 року.

Вимоги до робіт

Подана робота має бути оригінальною та раніше не опублікованою. Ми рекомендуємо зосередитися на одному питанні чи аспекті та провести його ґрунтовний аналіз, а не розглядати роботу банківського сектору чи проблематику монетарної політики в цілому. Ми надаємо перевагу дослідженням, які створюють нові знання, наприклад, через аналіз даних, перед тими, які презентують абстрактні теоретичні концепції. Роботи, які узагальнюють уже відомі знання з конкретної теми також вітаються, якщо таке узагальнення веде до чітких рекомендацій з економічної політики, які актуальні для банківського сектору та монетарної політики України.

Детальні вимоги до написання робіт доступні за посиланням.

Комітет з фахівців Національного банку України та викладачів Київської школи економіки відбере роботи, які будуть презентовані на конференції. Наприкінці конференції будуть оголошені автори найкращих досліджень у двох номінаціях: серед студентів та серед молодих дослідників. Переможці отримають:

  • цінні призи від Національного банку України та Київської школи економіки
  • запрошення на щорічну дослідницьку конференцію НБУ “Роль центрального банку в забезпеченні економічного розвитку”, 18 – 19 травня 2017 року
  • можливість публікації дослідження на VoxUkraine

У день конференції для учасників будуть організовані екскурсія в музей Національного банку, кава-брейки між сесіями, обід та гала-вечеря, на якій буде оголошено переможців конкурсу на найкращі дослідження.

Учасникам з інших міст буде:

  • оплачено проїзд до/з Києва (автобус або потяг (купе))
  • забезпечено проживання двох ночей у готелі

Робочі мови конференції – англійська та українська (синхронний переклад не надаватиметься). Ви можете подати роботу однією з цих мов. Ми особливо заохочуємо подавати роботи англійською мовою. Атмосфера взаємоповаги на конференції дозволяє отримати максимум від участі науковцям із різним рівнем володіння англійською мовою. Ми хочемо наголосити, що виступ англійською не є обов’язковим та ніяк не впливатиме на рішення про перемогу в конкурсі, але це є можливість для учасників отримати цінний досвід виступу у форматі міжнародної економічної конференції.

Якщо у вас є ідеї щодо написання роботи, але ви не впевнені, чи вони відповідають темі конференції, або ви хочете отримати пораду щодо того, як удосконалити свою роботу перед тим, як ви подасте її на розгляд, будь ласка, напишіть науковим керівникам конференції (контакти дивіться нижче).

Як взяти участь:

Якщо ви бажаєте взяти участь у конференції, надішліть свою роботу до 26 березня за посиланням:

 

До 11 квітня всі кандидати будуть повідомлені про результати відбору. Автори відібраних робіт будуть запрошені презентувати своє дослідження на конференції 21 квітня.

Наукові керівники конференції: Олеся Верченко, академічний директор KSE ([email protected]) та Андрій Цапін, заступник начальника відділу досліджень НБУ ([email protected]).

Якщо у вас є будь-які питання щодо участі у конференції, будь ласка, звертайтесь до Віталія Зайця, координатора конференції на пошту [email protected] або телефоном (067) 434-71-63.

Автори

Застереження

Автор не є співробітником, не консультує, не володіє акціями та не отримує фінансування від жодної компанії чи організації, яка б мала користь від цієї статті, а також жодним чином з ними не пов’язаний