180 шляхів до Бога: що може сказати соціологія після 30 років вимірювань релігійності в Україні

180 шляхів до Бога: що може сказати соціологія після 30 років вимірювань релігійності в Україні

16 Серпня 2022
FacebookTwitterTelegram
431

Релігія — споконвічна тема для роздумів та суперечок. В Україні релігія відділена від держави, проте обидві йдуть у ногу з часом та змінюються разом із суспільством, яке їх творить.

Запрошуємо вас на захопливу подорож релігійністю. Про 180 шляхів до Бога розповість ректор Київської школи економіки, давній друг та експерт аналітичного центру “Вокс Україна” соціолог Тимофій Брік під час благодійної лекції.

Ви дізнаєтеся, що впливає на релігійність в світі та в Україні, як релігійність по’язана з пандемією та війною, що таке релігійні ринки і чи є вони в Україні, а також, як змінювалися релігійні ідентичності українців.

Подія буде цікава всім, хто досліджує і пише про життя та розвиток суспільства та хоче дізнатися більше про перспективну тему соціології релігії.

Коли? 26 серпня о 18:00. Де? Zoom

Реєструйтеся на воркшоп за посиланням.

Реєстрація триває до 18:00 25 серпня.

Заповнюючи гугл-форму, додайте скріншот, який підтвердить, що ви вже задонатили на один із рахунків для допомоги ЗСУ чи на рахунок обраного Вами благодійного фонду. Сума благодійного внеску має бути вищою за 100 гривень.

Напередодні події Ви отримаєте лист-запрошення із лінком на ZOOM.

Якщо Ви оплатите воркшоп, але з тих чи інших причин не зможете взяти в ньому участь, ми надішлемо Вам запис за запитом.

Якісний продукт для розвитку — наша соціальна відповідальність.

Застереження

Автори не є співробітниками, не консультують, не володіють акціями та не отримують фінансування від жодної компанії чи організації, яка б мала користь від цієї статті, а також жодним чином з ними не пов’язаний