Чому Треба Підтримувати Kyiv Post | VoxUkraine

Чому Треба Підтримувати Kyiv Post

Photo: mantiya.com.ua
4 Травня 2015
FacebookTwitterTelegram
1086

Нещодавно на сайті Kyiv Post було розміщено рекламне оголошення компанії, яка продає курсові роботи студентам. На думку членів редколегії VoxUkraine, допомога нечесним шляхом складати заліки – не в інтересах України. Останні дослдження свідчать, що в українських навчальних закладах процвітає корупція і, якщо тижневик Kyiv Post надалі не буде відкрито рекламувати такі шахрайські послуги, він зможе безпосередньо посприяти реформуванню освітньої системи України.

Команда VoxUkraine є великими шанувальниками та вірними читачами Kyiv Post. Але нас дуже засмутило рекламне оголошення, яке було розміщене 22 квітня на веб-сайті тижневика. Ось і сам текст оголошення:

«Привіт! Ви студент і повністю зневірились у своїх силах та зашли в глухий кут, тому що не знаєте, як вчасно закінчити вашу курсову роботу? Ви намагаєтесь вкластись у стислі строки подання курсової роботи? Ви – не один; це проблема мільйонів студентів у всьому світі.

Під час навчання студенти повинні виконувати багато письмових завдань, таких як курсова робота, есе, наукова стаття тощо. Більшості студентам дуже важко впоратись з такими завданнями, і ситуація ускладнюється, коли ті чи інші завдання потрібно виконати у певному форматі та у визначений термін.

Якщо ви також потрапили в таку халепу з навчанням, у вас є вибір! Так, ви можете вирішити цю проблему розумним шляхом!»

Далі надається інформацію про компанію, яка продає курсові роботи студентам. Так, тепер можна читати Kyiv Post і знайти там фахівців, які виконають роботу замість вас.

Девіз Kyiv Post – це «Незалежність. Спільнота. Довіра».

Рекламне оголошення за 22 квітня на веб-сайті Kyiv Post, у якому пропонується купити готову роботу замість її написання, суперечить девізу тижневика. Допомагати студентам нечесним шляхом складати заліки, іспити, курсові роботи та інше – не в інтересах України. Це не сприяє встановленню довіри. Скоріше навпаки – це її руйнує.

Від Редколегії VoxUkraine:  Kyiv Post повідомив нам, що вони зняли рекламу описаного сайту – ми вдячні виданню за таку швидку і правильну реакцію та хотіли б повторити ще раз: ми великі шанувальники і завзяті читачі Kyiv Post. Ми закликаємо англомовних читачів підписатися на цю найстарішу і кращу українську газету англійською мовою. Редколегія впевнена, що дане оголошення було випадковою помилкою і не повинно кинути тінь на редакторів чи авторів видання. VoxUkraine не вдалося знайти інші приклади цього типу оголошень на сайті Kyiv Post.

Останні 20 років тижневик Kyiv Post допомагав боротися з корупцією в Україні, інформуючи про недобросовісні дії приватних осіб, компаній та підприємств. Kyiv Post завжди був переконаним прихильником реформування України і наразі постійно здійснює огляд реформ у серії статей, в яких видання відстежує «прогрес активних дій лідерів Євромайдану, спрямованих на здійснення глибоких структурних змін в інтересах суспільства».

Рекламне оголошення за 22 квітня на веб-сайті Kyiv Post, у якому пропонується купити готову роботу замість її написання, суперечить боротьбі з корупцією та проведенню реформ і підриває реформування освітньої системи.

Результати досліджень свідчать, що нам вкрай необхідна реформа української освітньої системи, – опитування вказують на масштабну корупцію у вищих навчальних закладах. Згідно з результатами одного опитування, «більшість (64,5%) респондентів, які мали справу з представниками вищих навчальних закладів за останні 12 місяців, зіштовхнулися з певними видами корупції». Інше дослідження показало, що у порівнянні з американськими студентами українські студенти більш схильні до шахрайства і вважають, що це абсолютно нормальне явище. Kyiv Post також інформував про масштаби проблеми плагіату серед студентів.

Якщо тижневик Kyiv Post надалі не буде відкрито рекламувати такі шахрайські послуги, він зможе безпосередньо посприяти реформуванню освітньої системи України і допомогти тисячам викладачів та батьків по всій Україні, які щоденно намагаються переконати студентів, що для досягнення успіху треба докладати багато зусиль, а не просто здобувати оцінки нечесним шляхом.

Сподіваємось, що Kyiv Post змінить своє ставлення до таких рекламних оголошень перед тим, як вийде наступна стаття із серії огляду реформ.

Автори

Застереження

Автори не є співробітниками, не консультують, не володіють акціями та не отримують фінансування від жодної компанії чи організації, яка б мала користь від цієї статті, а також жодним чином з ними не пов’язаний