Запрошуємо на другу зустріч Книжкового клубу VoxUkraine | VoxUkraine

Запрошуємо на другу зустріч Книжкового клубу VoxUkraine

14 Березня 2017
FacebookTwitterTelegram
1281

Цього разу ми поговоримо про, мабуть, найцікавішій напрямок сучасної економічної науки – поведінкову економіку.  Гарний привід – остання книга Майкла Л’юіса “The Undoing Project: A Friendship that Changed the World”, що розповідає неймовірну історію дружби та партнества двох талановитих вчених Амоса Тверскі й Даніела Канемана (Нобелевський лауреат 2002 року). Їх відкриття кардинально змінили уявлення про поведінкову економіку, роботу людського розуму, раціональність людей та ринків.

Гостями-спікерами нашої зустрічі будуть професор Київської школи економіки (KSE) Володимир Вахітов та керівник фінансової практики Bain & Company і Голова Ради директорів KSE Єгор Григоренко.  

Володимир Вахітов, що отримав PhD у Університеті Кентуккі, а зараз викладає в KSE курси з поведінкової економіки і фінансів та економетрики, розкаже, які пастки нам інколи готує розум, та що з нами (не) так з точки зору раціональної поведінки.

Єгор Григоренко, який починав свою кар’єру у банківській сфері, а з 2007 року працює у одному з найбільших глобальних гравців стратегічного консалтингу – Bain & Company, поділиться яскравими кейсами про те, як поведінкова економіка працює у реальному бізнесі. Займаючись консалтингом він багато разів приймав рішення в умовах неповної інформації та ще частіше бачив, як їх приймають інші. Єгор Григоренко з досвіду знає, як багато в цих рішеннях логіки, але мало розрахунку.  

Обіцяємо, що буде цікаво!

Зустріч відбудеться у п’ятницю, 24 березня, початок о 18:30.

Місце: Київська школа економіки, Дмитрівська 92/94, 408 аудиторія

На жаль, наш міні-лекторій здатен вмістити тільки 40 гостей, поспішайте зареєструватися: https://goo.gl/forms/6Hhu6tCJgFUb2FDA2

Автори

Застереження

Автори не є співробітниками, не консультують, не володіють акціями та не отримують фінансування від жодної компанії чи організації, яка б мала користь від цієї статті, а також жодним чином з ними не пов’язаний

Що читати далі