Welcome on Board! | VoxUkraine
16 Червня 2017
FacebookTwitterTelegram
3023

З радістю повідомляємо, що редколегія VoxUkraine розширюється! До нас приєднались Олександра Бетлій та Олег Нів’євський, а Марія Репко погодилася стати гостьовим редактором блогу.

Олександра Бетлій провідний науковий співробітник Інституту економічних досліджень і політичних консультацій. Вона спеціалізується на питаннях фіскальної та соціальної політики, включаючи прогнозування податкових надходжень, реформування системи охорони здоров’я та ринку праці. Олександра випускниця Києво-Могилянської академії / EERC (зараз КШЕ), вона також пройшла курс із фінансового програмування в Міжнародному валютному фонді.

 

Олег Нів’євський старший економіст проекту “Підтримка реформ у сільському господарстві та земельних відносинах в Україні” Київської школи економіки. Олег – один із найкращих українських експертів у сфері земельних питань. Він займається прикладними дослідженнями та розвитком агропродовольчих ринків, а також оцінкою впливу державної економічної та регуляторної політики. Олег Нів’євський має ступень PhD за фахом аграрна економіка та прикладна статистика (Геттінгенський університет, Німеччина, 2010). Олег закінчив магістерську програму у Київській школі економіки у 2004 році.

 

Марія Репко заступник директора Центру економічної стратегії. Вона координує дослідження у сфері державної політики, спрямованої на забезпечення макроекономічної стабільності в Україні, зокрема монетарної та фіскальної політики, а також політики щодо фінансового сектору. Марія закінчила магістратуру Київського національного економічного університету в галузі менеджменту та має магістерський ступінь Українського інституту розвитку фондового ринку в галузі фінансів.

Ми впевнені, що експертиза, яку привнесуть до VoxUkraine нові редактори, зробить нашу аналітику ще більш якісною і глибокою!

Редколегія VoxUkraine – колегіальний орган, який контролює якість опублікованих матеріалів. Статті, які публікуються на сайті VoxUkraine, проходять процес рев’ю — два редактори Vox перевіряють ключові дані, факти й логіку статті і роблять висновок щодо можливості публікації. До редколегії входять 17 високопрофесійних українських і зарубіжних економістів та юристів, також у процесі рев’ю можуть брати участь гостьові редактори та зовнішні експерти.

Автори

Застереження

Автор не є співробітником, не консультує, не володіє акціями та не отримує фінансування від жодної компанії чи організації, яка б мала користь від цієї статті, а також жодним чином з ними не пов’язаний