Дискусія “Четверта влада: яка бізнес-модель прогодує якісну журналістику в Україні” | VoxUkraine

Дискусія “Четверта влада: яка бізнес-модель прогодує якісну журналістику в Україні”

13 Жовтня 2017
FacebookTwitterTelegram
1692

Журналістика в усьому світі, особливо ділові та суспільно-політичні видання, потрапила у пастку бізнес-моделі “Cash for click economy”, коли доходи видавців залежать більшою мірою від кількості читачів. Це штовхає ЗМІ до розмивання стандартів та зниження якості, простіше кажучи “жовтизни”, що у свою чергу призводить до втрати довіри й відпливу цільової аудиторії.

В Україні ситуація особливо важка через перекоси й викривлення рекламного ринку: засилля олігархічних та “політичних” телеканалів та інших видів ЗМІ робить заробляння “чесних” грошей дуже непростою справою. Але для молодої демократії та ринкової економіки сильні та об’єктивні ЗМІ – майже обов’язкова умова розвитку, а за великим рахунком й існування.

Україна сьогодні в складній ситуації. Від відповіді на питання,  яка бізнес-модель дозволить розвивати якісні, чесні та справді незалежні ЗМІ, залежить дуже багато.

Запрошуємо на першу зустріч Дискусійного клубу Центру вдосконалення економічної журналістики KSE! Разом з авторитетними спікерами з’ясуємо, яка бізнес-модель прогодує якісну журналістику в Україні!

Учасники:

Олег Іванцов, головний редактор liga.net
Максим Кашулінський, генеральний директор Republic.ru
Ольга Руденко, заступник головного редактора KyivPost
Віталій Гордуз, Gorduz Consulting

Модерує Борис Давиденко, головний редактор VoxUkraine
Коли: 19 жовтня о 18:30
Де: Київська школа економіки, вул. Дмитрівська, 92-94
Реєструйтесь: https://goo.gl/T6vxs2

Застереження

Автор не є співробітником, не консультує, не володіє акціями та не отримує фінансування від жодної компанії чи організації, яка б мала користь від цієї статті, а також жодним чином з ними не пов’язаний

Що читати далі